Tamagawa – världsledande inom vinkelprecision

adminMotorer, Sensorer

Vår partner Tamagawa är världsledande tillverkare av sensorer och har under sina över 80 år i branschen utmanat gränserna för vinkelprecision i styrutrustning.

Tamagawa Cumatix

På Cumatix arbetar vi med flera marknadsledande tillverkare. En av våra partners är japanska Tamagawa Seiki. Sedan starten år 1938 i Tokyo har Tamagawa ständigt strävat efter att utveckla produkter i världsklass. En ambition som gjort att de idag är en av världens främsta tillverkare av servomotorer och givarteknik.

Med över 80 års erfarenhet kan vi tillsammans med Tamagawa erbjuda konkurrenskraftiga lösningar med mycket specifika krav, inom branscher som fabriksautomatisering, fordons-och tågindustri samt medicinteknik. Alla produkter tillverkas i en flexibel process för optimal kvalitet och hög tillförlitlighet, till rätt pris.

– Vi har en nära kontakt med Tamagawa, precis som med våra andra tillverkande partners. Tamagawa är ett ingenjörs- och kvalitetsdrivet bolag som vi är stolta över att samarbeta med. För oss är personliga relationer en grundförutsättning för att kunna hjälpa våra kunder att utveckla idéer och lösningar på allra bästa sätt. Vi har utvecklat våra nätverk under lång tid och använder dem i princip dagligen, berättar Knut Stangenberg, teknisk säljare på Cumatix och fortsätter:

– Tillsammans med Tamagawa kan vi erbjuda våra kunder högkvalitativa sensorer, gyron och motorer. Tamagawa har en helt unik teknisk kompetens som gör att vi kan tillhandahålla produkter speciellt framtagna för utmanande miljöer, där kraven gällande funktion och kvalitet är oerhört höga.

Våra leverantörers processer och tillverkning är certifierade enligt standarderna ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949, JIS Q9001 samt RoHS.

Vill du veta mer om produktsortimentet från Tamagawa? Kontakta oss!