Vi söker Teknisk Säljare

adminKarriär

Nu söker vi en Teknisk Säljare till oss på Cumatix. Du skulle jobba inom vårt fokusområde kontrollerad rörelse, vilket kan innefatta produkter såsom servomotorer, växlar, drivelektronik, sensorer samt elektromagnetiska kopplingar och bromsar.

Cumatix säljer främst produkter till utvalda kunder på den nordiska marknaden. Tillsammans med våra tillverkande partners erbjuder vi ett produktsortiment med både bredd och djup inom området kontrollerad rörelse. Vår försäljning sker projektorienterat och utgår från att ta fram kundanpassade lösningar utifrån kundens förutsättningar, med fokus på prestanda, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet. Bland våra referenskunder finns exempelvis ABB och Husqvarna.

Rollen som Teknisk Säljare

Som Teknisk Säljare hos Cumatix arbetar du strategiskt och bygger långsiktiga relationer med större industriella kunder. Du kommer snabbt att få ansvar för ett antal egna kunder, men stort fokus ligger även på nykundsbearbetning samt att hitta nya kundgrupper och kundsegment. Hybrid- och elfordonsmarknaden är ett exempel på en sådan kundgrupp där vi har referenskunder.

I ditt arbete ansvarar du för hela säljprocessen – från den första uppsökande kontakten till avslut. Vår säljorganisation arbetar med strategisk försäljning, vilket innebär komplexa processer och långa säljcykler. Detta ställer krav på uthållighet och en drivkraft utöver det vanliga för att lyckas. Hos Cumatix kommer du få möjlighet att arbeta i en stor internationell koncern med spännande och intressanta kundgrupper och leverantörer.

Vi söker främst dig som har erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning gentemot större industriella kunder. Du har praktisk teknisk erfarenhet och/eller en teknisk utbildning. God kunskap i svenska och engelska är en nödvändighet för rollen.

Vi sitter i moderna lokaler i Vasastan i Stockholm.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Heartpace AB. Du är varmt välkommen med din ansökan till rekrytering@heartpace.com. Vid frågor kan du kontakta Henrik Nordlund på 08-545 159 75

Cumatix etablerades år 2001 och är i dag en framgångsrik samarbetspartner inom kontrollerad rörelse. Vi erbjuder kundanpassade OEM-lösningar i form av drivelektronik, motorer, sensorer och elektromagnetiska bromsar och kopplingar. Våra kunder finns i en mängd olika branscher, exempelvis fabriksautomatisering, medicinteknik, fordonsindustrin, försvarsindustrin, jordbrukssektorn och telekom. Cumatix ingår sedan år 2008 i teknikhandelskoncernen Addtech AB.